tirsdag 17. juli 2012

Heisann!!
Da slenger jeg ut en del bilder! Jeg har faktisk gjort ting selv om det ikke har havnet her i bloggen min.
Bilde nr. 1 Er et sett jeg strikket til mitt fadderbarn Elida. Jeg glemte å ta bilder av settet da jeg var ferdig med det. Så bildet er tatt etter at det ble tatt i bruk. Derfor er det meget skittent!

Bildet nr 2 og 3 er et par votter jeg strikket på bestilling fra ei venninne som ønsket seg brune og blåturkis votter som skulle stå i stil til den nye dressen.

Bildet nr 4 er av min kjære datter. Jeg strikket en fana tunika til henne.Oppskriften er vel fra Dalegarn hvis jeg ikke husker helt feil nå. Jeg brukte svart i stedet for mørk grå som stod i oppskriften. Pulsvarmere til. Dette settet er blitt brukt mye! Kjekt med de puls varmerene som er lange, hun tar de av når hun kommer inn i klasserommet eller her hjemme. Blir nok strikket mer av tunikaer med lange pulsvarmere!

Bildet nr 5, her ser du mine to kjære barn. Prinsen og prinsessa. Eller Turbo og sæssa som jeg kaller de. Jeg kan desverre ikke skryte på meg at jeg strikket den gråtass genseren alene. Måtte få hjelp fra min tante. Det ble litt vel mye farger og mønster å holde orden på. Det er å få riktig strikkefasthet som er vanskelig når det kommer til sånne typer gensere. Det er vel bare trening som skal til, men så har jeg litt lite av tålmodighet da........

Bildet nr 6 er nyeste bildet av meg! Jeg har vært til frisørdamen å ordna reiret! Ble veldig fornøyd selv om det forsvant forferdelig mange cm!!!

Bildet nr 7 og 8. Nåleputeblomster jeg har sydd. En til meg selv og en til ei venninne som ville ha en til pynt. Oppskriften på nåleputeblomsten har jeg ikke fått fra noe annet sted enn hodet mitt. Laget to sirkler i stoff. Sydde de sammen, retten mot retten, lot det være igjen et lite hull for å vrenge med og for å stappe inn vatt. Brukte heklegarn å snurret stramt i rundt, for å få kronbladene frem. Pyntet med en knapp i midten. Vips!! Ferdig =)

Resten av bildene her nede er fra hjemmet mitt. Jeg elsker jo å holde på med interiør også! Jeg holdt på å lete som en gal etter settekassen min jeg hadde fra min barndom. Som jeg vet at jeg har brukt i senere tid, men fant jeg den da? NOPE! Så da tok jeg turen til gjenbrukshallen her i Kristiansund, sammen med ei venninne som også skulle lete etter noe. Jeg fant, jeg fant! Jeg malte den hvit og limte på blonder rundt kanten. Tingene jeg putter i kassen er ting som har et lite minne. Feks. den store kokkeluren har jeg funnet som barn å tatt vare på. Dåpskoppen etter pappa. Sukker og fløte mugge i sølv etter bestemor. Jah..litt gamle og nye ting med en liten tanke bak.
Ikke lenge etter den kom opp på veggen så fant jeg min gamle settekasse!!! Den ser identisk ut til denne. Bare den er ikke malt. Det blir nok til at jeg skal male den også, men tror det blir i en grå farge. Samme gråfarge som jeg har malt klokken min i. Skal legge ut bilder av den også.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar