fredag 6. juli 2012

Hei!!

Ja nå er det så lenge siden jeg har gjort noe med denne siden at jeg skammer meg!!
Det betyr ikke at jeg ikke har gjort håndarbeid. Det er endel bilder og diverse som skal legges ut.
Skrevet om alt kunne jeg også, men da blir jeg jo holdende på i evigheter.
Jeg velger den enkle veien å bare slenger ut bilder og skriver kanskje noen få ord ved siden av.

Dette bildet ble tatt Sankthans aften på natten. Klokken var vel ca 01.30. Var en liten smule på druen. Jeg og et vennepar var på vei hjem fra puben på Smøla. Hmm...ikke værst bildet for å ha tatt med promille!


Malene ønsket seg pulsvarmere. Å sånn ble de! Ganske enkel oppskrift. En rett og en vrang. Hull til tommel. Blonder rundt kanten. Det som er kjekt med de blondene der er at det er strikk i kanten man skal sy fast. De blir elastiske da. Heklet en enkel blomst og sydde en perle i midten. Vips her har du de! Malene ble stooor fornøyd! Hun plukket ut fargene selv.


Her er min første heklet juleløper. Bildet er veldig dårlig. Har i stivet løperen. Så den virker veldig smal på midten. Oppskriften er fra et hefte fra Dalegarn, hvis jeg ikke husker heeeelt feil.


Har jo foto som en liten hobby også! Dette er tatt i hagen her hjemme på Frei. Liker å ta bilder av små insekter på planter og blomster.


Hmm....hva skal jeg kalle denne da? Pannebåndskaut? Strikket den til Elida, hun jeg er fadder på. Heklekant og broderte blomster. Bomullsgarn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar